Boek een sessie

Een Reiki sessie duurt 60 minuten. Na de kennismaking en een kort intakegesprek mag je comfortabel op je rug komen liggen op de behandeltafel. Je mag hierbij je kleding aanhouden. Ik verzoek je wel je schoenen uit te doen. Voor hen die het sneller koud krijgen ligt een dekentje klaar. Je mag je ogen dichtdoen waarna ik zal beginnen met het geven van Reiki.

Reiki sessie
(+ Holistic Coaching)

Je mag de Reiki energie in alle rust over je heen laten komen. Soms kan het aanvoelen als een energy boost, soms brengt het emoties, gevoelens en/of inzichten naar boven. Het kan zijn dat bepaalde delen van het lichaam wat meer aandacht vragen. Indien gewenst kun je na de sessie nog 30 minuten extra boeken om dieper in te gaan op je ervaringen en er naar te kijken vanuit een holistische point of view. Hierbij zal ik mijn bevindingen en inzichten met je delen.

Het is aansluitend mogelijk om een behandelplan op te stellen voor verdere begeleiding bij je huidige situatie, gevoelens en eventuele blokkades.

Reiki voor vrienden/partners

Als je op zoek bent om iets speciaals te organiseren voor je partner of een vriend(in), dan kun je ook samen een Reiki sessie boeken. De sessie zal meer diepgang geven op jullie mooie relatie en jullie connectie belichten. Binnen deze sessie vertel ik meer over Reiki en bied ik een aantal specifiek op jullie afgestemde oefeningen aan. Een prachtige én onvergetelijke ervaring!

Reiki voor kids/tieners

Reiki is voor iedereen, van kinderen tot tieners tot jong adolescenten. Reiki kan helpen bij angsten, nachtmerries (slecht slapen), hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, onrust, onzekerheden etc.

Afhankelijk van de leeftijd duurt een sessie 30 tot 60 minuten. De ouder(s) is/zijn altijd welkom om bij de sessie aanwezig te zijn. Indien we te maken hebben met hele kleintjes dan mag deze gerust bij de ouder op schoot zitten of vastgehouden worden zodat ze zich veilig en comfortabel voelen.

Na de behandeling kunnen we nog even kort napraten en kan er eventueel een behandelplan gemaakt worden.

Reiki voor dieren

Reiki is ook zeer geschikt voor dieren, groot of klein. De Reiki energie kan ingezet worden wanneer je merkt dat je dier zich anders gedraagt dan normaal of last heeft van pijn of stress. Dieren ervaren net als mensen een hoop energie, soms nog wel meer dan wij. Het kan ze helpen met ontspannen en weer blij te spelen met hun baasje.

Een Reiki sessie voor dieren duurt ongeveer 20 á 30 minuten. Om het dier meer op z’n gemak te stellen is het voor mij mogelijk naar uw huis te komen.

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.