Maan Reiki sessies

De Maan draait om de Aarde en staat telkens in een ander sterrenbeeld. De aantrekkingskracht van de Maan is van invloed op het getij. De mens bestaat ook voor een groot gedeelte uit water, dus het is niet zo gek dat wij haar energie voelen. De energie is met name goed te voelen tijdens Nieuwe Maan en Volle Maan. Bewust leven met de Maan bevordert je intuïtie en helderheid. Het is elke maand een mooi moment om stil te staan bij wat je wil manifesteren (Nieuwe Maan) en wat je wil loslaten (Volle Maan).

Nieuwe Maan Reiki sessies

Als je in harmonie met de Nieuwe Maan je wensen doet, activeer je volgens de new-agedocent Deepak Chopra de Wet van intentie en verlangen. Deze luidt: “De toekomst wordt gecreëerd in het heden.”

Tijdens de online Nieuwe Maan Reiki sessies begeleid ik je middels enkele oefeningen met het manifesteren van jouw dromen en doelen. Dit doen we aan de hand van de energie van de Nieuwe Maan en het sterrenbeeld waarin de Maan zich bevindt.

nieuwe-maan-reiki-sessies

Data Nieuwe Maan sessies

VOL

Datum: Zondag 11 april 2021
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Thema: Tijd voor actie! Focus op jezelf

VOL

Datum: Dinsdag 11 mei 2021
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Thema: Self-Love

VOL

Datum: Donderdag 10 juni 2021
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Thema: Spontaniteit & initiatief

volle-maan-reiki-sessies

Volle Maan Reiki sessies

Volle Maan is het hoogtepunt van de Maancyclus. Het is een zeer gunstige tijd om naar binnen te keren en te werken aan je innerlijk. Tijdens de online Volle Maan Reiki sessies begeleid ik je middels enkele oefeningen met het inzichtelijk maken van emoties, blokkades en/of thema’s uit het verleden. Om je dromen te manifesteren is het namelijk ook belangrijk om los te laten wat je niet langer dient.

Data Volle Maan sessies

VOL

Datum: Maandag 26 april 2021
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Thema: Loslaten van angst(en)

VOL

Datum: Woensdag 26 mei 2021
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Thema: Waar richt jij je pijlen op?

VOL

Datum: Donderdag 24 juni 2021
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Thema: Work, Work, Work vs. Huisje, Boompje, Beestje

Inschrijven

Meld je alvast aan door op de “ik doe mee” button te klikken. Per sessie kunnen 10 deelnemers meedoen, vol = vol. Na inschrijving volgt een Google Meet link via de mail met eventuele instructies.

De kosten bedragen 12,50 Euro per sessie. Na afloop te voldoen per Tikkie. Indien je zowel de Nieuwe Maan als de Volle Maan sessie van dezelfde maand bijwoont krijg je korting en betaal je 22,50 Euro.